Sunday, November 16, 2008

pErMinTaAn KaWanKu...

Rupanya UPSI ada Canselor baru ke??. Jangan terkejut, ini bukan Canselor baru, malah bukan Naib Canselor UPSI yang baru. Tiada sebarang perubahan dalam jawatan-jawatan tersebut. Tapi inilah bukti blog ini di baca. Seorang rakanku telah buat permintaan kepadaku. Kukira permintaanya pelik. Tapi tidak mengapa wahai rakanku, aku tetap menunaikan permintaanmu.

"Mil, ko tak update blog ke?"

"Tak sempat la, malam semalam aku masuk kem, kol 6pagi baru balik"

"Ko masukkan la gambar aku dalam blog ko"

"Hah! pelik betul ko ni, tetiba je nak aku masukkan pic ko"

"Ala, dengan member-member pon berkira ke?"

"Ok Ok, ko sent gambar ko kat ym aku, malam ni aku masukkan"

Aku ingatkan gambar apa yang dia akan bagi, rupa-rupanya gambar ini. Rasanya pelajar UPSI semester 5 kenal wajah ini. Kalau tidak kenal, jangan segan untuk bertanya kepada rakan-rakan jurusan Kimia semester 5.

permintaan anda di tunaikan wahai saudara ***** (nama di rahsiakan)

3 comments:

X-PO said...

haha klu gtu, aku nok masuk gok la..huhu

duan dan duan said...

salam
berkunjung la
ke blog aku
cikguduan.blogspot.com

Nurul Akma Bahari said...

hahaha...jamil mencapap!!ni bukan NC, ni pirates!haha~